“MOR I BALANCE” Bootcamp

>

Find din styrke, som mor og som den du ønsker at være!

 

Få sparket til en sundere livsstil…

 

– oplev et KÆMPE ENERGIBOOST
…når du følger 8 ugers Bootcamp Sund Livsstil & Balance fysisk som mentalt!

 

Har du brug for, at finde dig selv ovenpå graviditet og fødsel? Og opleve mere energi og overskud i din hverdag, som nybagt mor?

Vil de ekstra barselkilo ikke forsvinde? Kunne din kondi trænge til et pift? Føler du dig ude af balance fysisk og/el. mentalt?

Har forstyrret nattesøvn og manglende rytme i din hverdag, øget din sukkertrang og usunde vaner? Vil du blive bedre til at komme lidt hjemmefra?

Oplever du frustration over manglende tid og overskud til dig selv..og din partner? Kunne du tænke dig et bedre selvværd?

kan det måske være tid til, at komme ud af din “Barselsboble” og være sammen med andre, der har det som dig – uden at undvære din guldklump!

 

På Bootcampen “Mor i Balance” får du bl.a. muligheden for:

 

  • motivation til at leve sundere
  • fokus på dine værdier
  • at ændre dine kostvaner gennem kostvejledning & coaching
  • vægttab
  • at styrke dig selv fysisk og mentalt
  • bedre kondition
  • øget overskud og energi din hverdag.

 

…Sammen med en lille gruppe deltagere og mig, som din coach og kostvejleder ved din side i alle 8 uger
– giver vi ENERGIEN et boost!

Kom ud af din “Barselsboble”og genfind din styrke og energi ovenpå graviditet og fødsel med din guldklump ved din side:-)

 

HJ_orangeHJ_rodHJ_gronHJ_graHJ_bla

 

Vi mødes hver uge, hvor der vil være:

 

Coaching – fælles og individuelt m. fokus på

Målsætning MotivationVaneændring Værdier

 

Kostvejledning incl. kostplan

Træning (inde og mulighed for ude) incl. hjemmetræningsprogram 2-3 gange om ugen

Vejning/måling 

Fælles forum m. inspiration, råd & vejledning

Support Lukket Team Vivo FB-gruppe & tlf/sms

 

Programmet for Bootcampen er lavet i samarbejde med erfaren fysioterapeut og diætist!

 

Måske næste Bootcamp er noget for dig?

 

foto-til-gravid-flyer

 

…Så ring eller skriv tlf. 28600677 

 

HUSK: du kan ønske dig gavekort med tilskud hertil og der er mulighed for betaling i rater!

Ønsker du PERSONLIGT FORLØB hvor vi ses på tomands hånd, er dette også muligt – kontakt mig – så tilpasser vi det dine behov:-)

Jeg tilbyder naturligvis GRATIS og uforpligtende forsamtale…

(Er du gravid – henviser jeg til Gravid Bootcamp, som kommer på sitet inden længe..)

 

 

Udtalelser fra sidst Bootcamp deltagelse i 2016 & 2017:

 

JANNI HANSEN, Mor til 3: (Bootcampen, maj/juni 2017)

LIVSSTYRKE – det beskriver ret godt hvad det har givet mig som bootcamp deltager hos Charlotte Mansouri – ViaVivo.

Jeg har fået livsstyrke da jeg gennem træning har fået muskler, og jeg kan se i spejlet, at disse også er synlige på min krop. Det giver stor tilfredshed at jeg kan se resultat på træningen. Den træning som Charlotte har givet er for mig også at lave alene. Kombinationen af træning i sal og natur, samt øvelser jeg kan lave uden udstyr og maskiner gør at jeg kan lave disse selvstændigt hjemme hos mig selv og på gåtur med barnevognen.

Udover styrke i form af muskler er jeg også blevet styrket på det mentale plan. Jeg er mor til 3 – det og dagligdagen kan give lidt udfordringer. Og midt i det er der ikke meget plads til MIG! Charlotte har hjulpet med at STYRKE MIT SELVVÆRD og bragt mig i BEDRE BALANCE. Kan kun tale POSITIVT om hendes måde at arbejde med mig på.

Bootcampen har været hårdt arbejde og jeg er blevet udfordret. Men Charlottes POSITIVE SIND har gjort jeg har kæmpet videre midt i det hårde. Og det hårde er blevet sjovt. TUSIND tak for en god oplevelse og ændring i livet!

Janni’s udtalelse fra Instagram:

Jeg har været på en rejse de sidste måneder. En rejse som @viavivo.dk har taget mig på. Jeg kan bedst beskrive det med, jeg er landet på den anden side med en anden livsstyrke 💜Det har været fantastisk – selv om jeg må indrømme det lidt sørgeligt ikke at skulle være sammen med Charlotte i så mange timer. Hun har givet mig en god portion mental styrke og som en gevinst også fysisk styrke. Der er røget 6 kg, 6,1% fedt og 41,5 cm. Dejligt med livsstyrke som kommer min kære familie tilgode 💜

LOTTE JOHANSEN, mor til 2 og 1 plejebarn: (Bootcampen feb/marts + maj/juni)

“Jeg meldte mig til Mor i balance bootcampen, da jeg havde brug for et spark bagi, for at komme af med nogen af alle mine mange kg.

Under graviditeten blev jeg ramt af bækkenløsning og under fødslen blev det skubbet skævt. Jeg havde ubeskriveligt mange smerter og kunne næsten ikke gå, eller holde ud at være i min krop. Efter flere tusinde kroners behandlinger ved en kiropraktor, som rådede mig til, at finde en måde, at komme igang med at træne, og en samtale med Charlotte om hvad mine udfordringer var, hoppede jeg på bootcampen.

Det er noget af det BEDSTE jeg har gjort for mig selv længe!!
Jeg er 32 år og mor til 3 dejlige unger. Men det er svært at slå til, når man er i kronisk smerte.
Igennem mit forløb er jeg kommet af med mine kroniske smerter, jeg har tabt mig og opbygget muskelmasse. Ændret lidt i kosten her og der og har et helt andet overskud end tideligere, så jeg kan være der for min familie. Den søde tand er der stadig og jeg tillader mig også at spise lidt slik, men hvor jeg før hen ville ha tømt slikskålen, tager jeg kun det jeg har behov for, for at please min nu meget mindre sukkertrang.

Jeg havde nogle ting der tyngede mig i hverdagene og via COACHING og FÆLLES FORUM i gruppen, kom jeg frem til hvad dét var, og er blevet bevidst om, det jeg skal arbejde med og fået redskaber hertil.

Charlotte er der 100 % for en og hendes LIVSGLÆDE og ENERGI smitter virkelig af på en!!
Al træning foregår sammen med ens guldklump, og der er altid plads til en baby eller 8 (eller flere) i træningen:-)

Bootcampen “Mor i balance” har givet mig det jeg søgte;
nemlig at kunne bevæge mig igen, uden smerter, vægttab, mere overskud og glæde i hverdagen:-) Resultater på deltagelse over 2 gange Bootcamp forløb: Vægttab 17,5 kg, fald i fedt procent på 10 %, tabt 48 cm ialt på hofte, talje, lår og arme – FANTASTISK FØLELSE!
Jeg kan kun give mine VARMESTE ANBEFALINGER til Charlotte’s Bootcamp og forløb!”

***

Mette – MOR på 35 år til sit første barn: (Bootcampen, nov/dec. 2016)

Jeg meldte mig i første omgang til “Mor i balance” for at få hjælp til at tabe mig…
Det viste sig dog at blive mere end ‘bare’ et vægttab. 
Før jeg startede på “Mor i balance” kunne jeg end ikke løbe 200 meter eller lave “planken” i 15 sekunder!
Efter fødslen havde jeg desværre “ramt bunden” med min krop og følte mig som en stor fed flodhest uden ben. Der var håbløst LANG vej til en krop jeg kunne leve med og det føltes helt uoverskueligt at ændre “kurs”.Men men men…Under forløbet havde vi ugentlige gruppesamtaler med fokus på sund og aktiv livsstil, samt fastholdelse af motivationen. Vi havde også individuelle samtaler med fokus på egne mål, ønsker og udfordringer for at nå vores mål.Charlotte er af person utrolig hjertevarm, smilende og engageret. Man føler sig tryg og i gode hænder.Vi trænede sammen med Charlotte 3 gange om ugen, hvor hele kroppen blev styrket (ikke kun mave, baller, lår) og vi fik selvfølgelig altid pulsen godt op…Efter 2 måneders forløb ved Charlotte kan jeg nu rent faktisk løbe 5 km. uden pause, samt holde “planken” i 90 sekunder (dog stadig rød i hovedet og presset)…og tabt mig godt 7 kg og gået ned i fedt procent:-)

Håbet for en SUND og AKTIV livsstil efter, at være blevet mor er vendt tilbage!

Derfor giver jeg med glæde Charlotte og “Mor i balance” mine varmeste anbefalinger.

– Mor til Caroline på 7 måneder / Mette.

 ***
 
Kirstine 29 år – førstegangs mor til Agnes: (Bootcampen, nov./dec. 2016)
Jeg fødte min lækre datter i juni 2016 efter en fantastisk graviditet, det eneste som drillede mit hoved og mit udtryk var min vægt og mine grå øjne.
Jeg havde brug for at komme igang med motion og mig selv igen efter alt har handlet om baby baby og baby. Men baby har ikke en glad, frisk og overskudsmor hvis jeg heller ikke gjorde noget for mig selv. Så derfor meldte jeg mig til ved Charlotte og hendes bootcamp – det lød spændende og det med vi var en gruppe og kunne være sociale sammen tiltalte mig meget.
Trods masser af hormoner og frustationer over alt ikke er som før jeg fik baby, kigger jeg tilbage på 8 uger med rigtig meget succes, træning, sved, kærlighed, tårer og ikke mindst masser af glæde til hinanden og mig selv igen. Jeg har gjort noget for mig selv og kom ud af sofaen. Agnes har også været rigtig glad for forløbet, de små babyer har været med i alle 8 uger og er os blevet socialiseret og blevet vant til alle vores skøre hop og høj musik. Har lært nogle skønne piger at kende og ikke mindst fået Charlotte ind i mit liv, som har betydet meget.
Hvis du tænker det ville være noget så lad din tvivl komme dig til gode og meld dig til og få et fantastisk forløb og gør det til det som du vil, om det skal være vægttab eller måske bare komme ud af nattøjet og få energi med andre. Do it Be it Think it!

 

 

Bianca, mor til Emilie på 11 mdr.: (Bootcampen, nov/dec. 2016)

Kan virkelig varmt anbefale “Bootcamp” med Charlotte som coach.
Havde et mål om et vægttab, da jeg meldte mig til.
Men som tiden gik og med ugentlige træninger og samtaler så ændrede mit mål sig, for havde mere brug for at hænge bedre sammen som et HELT menneske.
Efter at være blevet mor og de store ændringer det naturligt giver i ens liv, havde jeg brug for at finde mig selv på en ny måde, og Charlotte var lige hende, der vidste hvordan jeg havde det, og hvad jeg havde brug for!
Jeg ville aldrig have været de 8 uger foruden. Og så gav de andre deltagere bare det bedste energi og humør boost, selv når man ikke havde lukket et øje om natten og egentlig ikke orkede, at komme til træning.
Så blev det alligevel bare en rigtig SKØN dag, når man så alle de andre piger og deres skønne babyer 😘
Så min anbefaling er; at gi’ Jer selv den gave og have fornøjelsen af Charlotte, hun er det mest fantastiske menneske.
/Bianca, mor til Emilie på 11 mdr.